Система от бури, формираща се в Мексиканския залив, може да се

...
Система от бури, формираща се в Мексиканския залив, може да се
Коментари Харесай

Нова буря се насочва към Тексас

Система от стихии, формираща се в Мексиканския залив, може да се ускори и трансформира в  значима стихия , когато достигне бреговете на Тексас, заяви Националният център за ураганите на Съединени американски щати в понеделник, представен от " Ройтерс ".

Системата от стихии наречена Тропическа меланхолия 9 , е видяна на 600 км изток-югоизточно от Порт Мансфийлд, Тексас. Регистрирани са максимални непрекъснати ветрове от 35 благи в час (55 км/ч), сподели основаният в Маями център за урагани.

Това може да аргументи крайбрежни наводнения по южното крайбрежие на Тексас сред понеделник вечер и вторник заран.

Депресията евентуално ще докара до 8 до 13 см валежи, с обособени по-големи количества от 18 см във вторник и сряда, сподели центърът за ураганите.

В момента има общо пет системи от стихии, които се въртят в Атлантическия океан, като американските синоптици неотдавна споделиха, че в този момент чакат по-опасен сезон на стихии в Атлантическия океан от планувания по-рано.

Тропическите стихии се наблюдават от близко, изключително в Мексиканския залив, заради опасността, която съставляват за офшорния рандеман на петрол и природен газ в Съединените щати и Мексико.
 Бурята Хилари връхлетя Югозапада на Съединени американски щати с пороен дъжд
Бурята Хилари връхлетя Югозапада на Съединени американски щати с пороен дъжд

Предупреждава се за наводнения, свлачища и мощен вятър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР